16 серпня 2021 08:05

Вторая лига. Без потерь - только "Левый берег" и львовские "Карпаты"

7000 уболівальників були присутні у Львові на поєдинку «Карпат» з АФ СК «Київ». Досвідчені господарі неочікувано зіткнулися із сильним опором із боку молодих киян, і їм довелося докласти чималих зусиль, аби втримати переможний рахунок - 2:1. Звичайно, за підтримки 12-го гравця.


У групі «А» без втрат, окрім львів’ян, виступає також «Лівий берег». У киян немає такої армії прихильників, як у галичан, але це аж ніяк не заважає їм штампувати перемоги. Цього разу, як то кажуть, хлопчиками для биття виявилися футболісти «Чайки», які поступилися - 0:4.


Центральний матч туру відбувся в Черкасах, де ЛНЗ приймав «Діназ». Господарі завдяки влучним ударам Івана Бобка та Дмитра Сули відсвяткували важливу звитягу - 2:0.


Найбільше ж голів уболівальники побачили в Чернівцях, де «Буковина» зустрічалася з «Рубіконом». Цікаво, що в стартових поєдинках буковинці жодного разу не зуміли вразити ворота суперників, але вчора потішили результативністю, взявши гору - 5:1. По дублю оформили Василь Палагнюк, що вирішив знову виступати за «Буковину», та канадський легіонер Фаді Салбак.


У групі «Б» таких фаворитів, як «Лівий берег» чи львівські «Карпати», немає, тому тут зміна лідерів - звичне явище. Чергові перемоги «Миколаєва», «Таврії» та «Балкан» дозволили їм очолити турнірну таблицю, але група переслідувачів відстає лише на очко.