27 липня 2021 18:16
1

"Минай" объявил о подписании еще шестерых новичков

Клуб підписав угоди з Ігорем Гончаром, Віктором Лиховидьком, Богданом Векляком, Олегом Горіним, Олегом Синьогубом та Андрієм Семенком.


Ігор Гончар добре знайомий закарпатським вболівальникам, адже в сезоні 2015/2016 грав за ужгородську «Говерлу». Ігорю 28 років, за позицією фланговий захисник. Вихованець чернівецької «Буковини» і київського РВУФК. Грав у системі донецького «Шахтаря», а також у складі «Ворскли», «Гірника-Спорту», словацької «Сениці», «Львова». У складі останніх, до речі, грав і проти команди в сезоні 2019/2020 року. Останній сезон провів у вірменському «Алашкерті». Екс-гравець молодіжної збірної України.

Віктору Лиховидько – 29-річний футболіст, який може зіграти і в захисті, і в середині поля. Як футболіст зростав на Київщині. Пограв за «Арсенал», «Верес», «Гірник-Спорт». Встиг пограти в Таджикістані та у Чехії. Останній сезон провів у «Чорноморці» – в сезоні 2020/2021 зіграв 25 матчів та забив 6 голів.

Богдану Векляку – 21 рік, за позицією – захисник. Вихованець львівського футболу, грав за молодіжні команди «Карпат». Грав за «Гірник-Спорт» та донецький «Олімпік». Дебютував в УПЛ в березні цього року матчем проти «Ворскли».

Олегу Горіну також 21 рік, за позицією захисник. Вихованець львівського футболу – грав за молодіжні команди «Карпат» та «Львова», а також за «Верес». Є досвід ігор за кордоном – виступав за польську «Ягелонію». Також грав за юнацьку збірну України.

Його тезці, Олегу Синьогубу – 32, за позицією – фланговий захисник. Вихованець донецького футболу. Грав за черкаське «Дніпро», «Арсенал» з Білої Церкви, «Єдність», «Черкащину» та «Інгулець», де провів 4 сезони. Грав в тому числі і проти «Минаю».

Також з «Інгульця» до нас перейшов ще один захисник – Андрій Семенко. Це 28-річний вихованець київського футболу. Грав за ковалівський «Колос», «Оболонь» та «Інгулець», де провів останні 1,5 сезони.
Теперь на стартовый состав наберется игроков ?