22 липня 2021 18:21
1

Сын президента "Александрии" Кузьменко назначен генеральным директором клуба

Генеральним директором ФК «Олександрія» призначено Івана Кузьменка. На цій посаді він відповідатиме за формування стратегії та вектору розвитку клубу, загальне керівництво і контроль футбольної діяльності.


Іван Кузьменко закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка «Інститут Міжнародних Відносин», отримавши диплом магістра за професійними кваліфікаціями: економіст-міжнародник, перекладач з англійської мови. Має досвід роботи фінансовим менеджером у групі компаній «Агровіста».

«Для мене велика честь стати частиною дружної футбольної сім’ї рідної «Олександрії». Адже клуб – це невід'ємна частина мого життя. Вже певний час ми тісно співпрацюємо з керівництвом клубу щодо розробки та інтеграції ефективної моделі функціонування сучасного футбольного клубу, яка забезпечить йому стабільність та розвиток, популяризацію бренду ФК «Олександрія», залучення нового досвіду та ідей.

Я люблю футбол, вірю в нашу команду, тому докладу максимум зусиль для розвитку нашого клубу й футболу в Олександрії в цілому. Наше завдання – створити для наших прихильників новий якісний продукт, яким ми будемо пишатися», – зазначив Іван Кузьменко.

У веденні директора ФК “Олександрія” Дмитра Кітаєва, як і раніше, буде забезпечення функціонування клубу.


эффективный менеджер с богатым опытом