25 червня 2021 08:05

Тренер "Динамо" U-16 Ястребинский: "Удовлетворен игрой, результатом и самоотдачей ребят"

Наставник «Динамо» U16 Євген Ястребінський прокоментував перемогу своїх підопічних у півфінальному матчі Еліт-ліги ДЮФЛ над донецьким «Шахтарем» з рахунком 3:0 і вихід у фінал змагань:


- Для нас кожна гра, немов фінал. У півфіналі може бути лише один переможець, тому не став би називати цю стадію достроковим фіналом. Фінал ще буде попереду. Ми вийдемо на непростого суперника - дніпровський або львівський інтернат. Це сильні команди, які заслужено вийшли у півфінал. Будемо чекати, хто нам попадеться.


- Чи ви задоволені тим, як хлопці виконали установку в півфінальному матчі з «Шахтарем»?


- Звичайно, виходило не все. Ні в одній грі так не буває, щоб тренер був повністю задоволений. У цьому матчі я задоволений грою, результатом і самовіддачею хлопців. Вони показали бійцівські якості. Хочу подякувати всім - і тим, хто вийшов на поле з перших хвилин, і тим, хто вступив в гру з лави запасних. Молодці, що витримали таку спекотну погоду.


- Другий тайм вашій команді вдався краще за перший?


- Ми забили гол «у роздягальню», володіли перевагою, після перерви нам вже не потрібно було так пресингувати, як в першому таймі. Грали на перехоплення, чекали моменту, щоб провести швидку атаку. Знайшли свій момент після стандартного положення і реалізували його. Потім могли забивати і четвертий, і п'ятий м'ячі.


- Як будете налаштовувати хлопців, щоб вони не розслабилися після перемоги над «Шахтарем»?


- «Шахтар» ми обіграли нелегко, хоча рахунок і впевнений. Гра була важкою, погода дуже спекотна. І супернику було непросто, і нашим хлопцям. Одному хлопчикові стало погано, його забрала швидка. Що стосується налаштування на фінальний поєдинок, хлопці хочуть досягти мети, у нас з ними є певна домовленість, тому будуть готуватися серйозно. Зараз головне відпочити і відновитися.


- Чи не є злочином призначати гри на ранній час в таку спеку?


- Були роки, коли ми грали і об 11.00, і о 12.00. Так, встановилася спекотна погода, але я не думаю, що командам, які гратимуть після нас, буде набагато легше.


Фото - ФК «Динамо»