14 червня 2021 16:04

"Динамо" U-9 стало победителем Кубка Киева

У неділю, 13-го червня, відбувся фінал Кубка Києва серед команд вікової категорії U9 (футболісти 2012-го року народження).


У вирішальному поєдинку в боротьбі за трофей зійшлися київські команди «Динамо» під керівництвом тренерів Юрія Ястребінського та Сергія Журавльова та «Зміна-Оболонь». Грали команди у форматі 4 польових гравці + воротар. «Біло-сині» перемогли з рахунком 2:1, забивши обидва м’ячі в середині першого тайму (відзначилися Назарій Ульченко та Данило Трегубчук) та пропустивши у другому. Детальніше про гру своїх підопічних розповів тренер Юрій Ястребінський:


- У першому таймі гра проходила під нашим контролем, а у другому поміняли воротаря, хлопчик припустився помилки, після якої ми пропустили м’яч, що додало нервозності у подальшій грі. Суперник за будь-якого удару від воріт чи ауту завантажував м’яч до нашого штрафного майданчика, нам було непросто відбиватися, адже не вдавалося взяти м’яч під контроль. Хлопці трохи хвилювалися, панікували і приймали не завжди правильні рішення, тож довелося спростити гру. Але навіть за такої гри у нас було кілька небезпечних контратак, після яких ми могли забити і третій м’яч. Суперник же загрожував нашим володінням переважно зі штрафних та кутових ударів – у складі «Зміни-Оболонь» був хлопчик, який пробивав по воротах із будь-якої дистанції. Не дивно, що загальне враження від перемоги вийшло трохи змазаним.


Чемпіонат міста у нас уже завершився, Кубок Києва теж відіграли, тож офіційні змагання закінчилися. Залишився ще один матч у дитячій лізі футболу, яка є дещо експериментальною. Там грають хлопці і з першої групи, і з другої у форматі 6 польових гравців + воротар. На цьому буде поставлена крапка в нинішньому сезоні.