6 червня 2021 08:16
4

Георгий СУДАКОВ: "Ребята из "Динамо" очень хорошо приняли меня в сборной"

Молодий півзахисник збірної України Георгій Судаков розповів про свій виступ у національній команді та особливості робочого процесу.


Після товариського матчу з Північною Ірландією синьо-жовті в Харкові продовжують підготовку до Євро-2020. Півзахисник Георгій Судаков прокоментував свою участь у спарингах і потрапляння до заявки на першість континенту.

«У матчі з Бахрейном тренер надав мені можливість дебютувати, випустив на заміну. Я отримав ігрову практику, і хоча це незвично для мене, але дуже приємно — грати за національну збірну. У другому поєдинку, із Північною Ірландією, хвилювання не було. Просто не встиг почати хвилюватися...

Тренер ставить мені конкретні завдання перед кожним матчем. У першу чергу — зберігати структуру гри, загострювати її. І я намагаюся це виконувати. Чесно кажучи, був сильно здивований, коли дізнався, що потрапив до фінальної заявки на Євро-2020. До цього було багато розмов, і дехто не вважав таке рішення тренерського штабу справедливим. Але я це не надто хочу коментувати — просто виходжу на поле, працюю й намагаюся отримувати задоволення від гри. Я вважаю, що потрапив до списку із 26-ти гравців саме за рахунок своєї наполегливої праці.

Я радий, що мене підтримують більш досвідчені гравці, особливо з мого клубу — донецького «Шахтаря». Це Тарас Степаненко, Сергій Кривцов. Однак і хлопці з «Динамо» також прийняли дуже добре. Дідовщини немає. Усі підказують і з повагою ставляться до молоді. Атмосфера в команді взагалі мені дуже подобається. А щодо тренувального процесу, то я ще ніколи не підходив до нього з таким задоволенням. Дуже серйозний рівень, із такими професіоналами я ще не працював.

Щодо самого чемпіонату Європи, то, в першу чергу, хотілося б отримати ігровий час. Неважливо скільки, хоч хвилину. А там уже все, що залежить від мене, я сподіваюсь продемонструвати», — сказав Георгій Судаков.

Нагадаємо, що 7 червня в Харкові збірна України проведе товариський поєдинок проти Кіпру (початок — о 19.00).
Та ладно гнать на него. Полностью свои 15 мин оправдал свой выход. Вот когда олажается…. , помои с ведами готовы))
"Я вважаю, що потрапив до списку із 26-ти гравців саме за рахунок своєї наполегливої праці".

Кочергин и пр., тоже так считают ...

Слишком много внимания этому мальчику, если бы не скандал с его попаданием в финальную заявку на ЕВРО, никто бы о нем и не вспомнил.
Сховати
allegro, это да, но парень же не виноват, что его руководство клуба и финансово простимулированный тренер сборной пиарит.
Парень делает свою работу, старается, выкладывается. И конечно он рад, что попал в сборную. А кто был бы не рад?)
И да, за Кочергина, Кабаева, других неплохих игроков Зари, Десны да и других клубов, обидно. Но парень в этом не виноват. Не было бы Судакова, был бы тот же Вьюнник или еще кто из системы кротов.
Сховати
Ватель, а есть доказательства того,что тренер финансово простимулирован??? И Кабаев и Кочергин ограничены в своих умственных (в футбольном плане) и технических способностях. И Кабаев и Кочергин умеют играть только на контратаках и абсолютно не умеют играть или не могут, в футбол первым номером. Это показали матчи Зари где она пыталась играть первым номером. И Кабаев и Кочергин уже достигли своего пика в развитии, а у Судакова большой потенциал и Шева это видит и даёт возможность парню расти....а там как получится! У Зины, например,получилось!