5 червня 2021 20:46

"Динамо" U-9 - победитель Varna Cup-2021

У болгарському містечку святих Костянтина та Єлени, неподалік від Варни, завершився дитячий міжнародний представницький турнір Varna Cup-2021.


Слідом за командою «Динамо» U8, яка виграла свою вікову групу, найсильнішою стала й динамівська команда U9. Підопічні Юрія Ястребинського у вирішальному поєдинку в суботу, 5 червня, обіграли криворізький «Кривбас» - 4:0.


«Біло-сині» активно почали поєдинок й доволі швидко відкрили рахунок, коли ударом у нижній кут відзначився Володимир Бороденко. Трохи пізніше індивідуальний прохід влучним ударом завершив Арсен Тополян.


Повністю контролюючи хід гри, динамівці продовжили забивати після перерви. Спочатку Андрій Мітрохін завершив масовану атаку, в ході якої наша команда завдала три удари по воротах суперника, а довершив розгром захисник «Кривбасу», який невдало скинув м'яча назад воротарю.


«З цією командою це перший міжнародний трофей для мене. Через ігри, проведені в Болгарії, хлопці стали дорослішими, досвідченішими. Звичайно, перемагати приємно, якщо в турнірі беруть участь також зарубіжні команди. Думаю, цей турнір залишиться у них у пам'яті на все життя. Що стосується суперників, з якими довелося зустрітися, то виділив би болгарську команду «Черно Море», в якій були футболісти на рік старші за наших, - з ними ми грали поза конкурсом. Суперник дуже сподобався - навчена, технічна команда. Звичайно, позначився рік різниці, і нам було дуже важко, але в той же час стиль гри опонента дуже сподобався», - підбив підсумок виступу на турнірі тренер «Динамо» U9 Юрій Ястребинський.


Після матчу організатори провели церемонію нагородження. Чемпіонські кубки та медалі отримали обидві динамівські команди-тріумфатори - U8 та U9. Також індивідуальними нагородами були відзначені й наші футболісти. Так, найкращими воротарями у своїх вікових групах стали Володимир Неведомський (2013 р.н.) та Захар Повстюк (2011 р.н.), найкращим півзахисником визнали Микиту Болгова (2012 р.н.), а найкращим гравцем став Арсен Тополян (2012 р.н.).


Фото - ФК «Динамо»