1 червня 2021 08:22

Сборная ветеранов "Динамо" стала обладателем Кубка Киева

На Центральній спортивній арені Деснянського району відбувся Кубок Києва, за який позмагалися Збірна ветеранів ФК «Динамо» та «Збірна журналістів України».


Основна мета матчу – нагородження гравців «Динамо» до ювілейної дати – 35 років перемоги у фіналі Кубка володарів Кубків УЄФА.


«Кубок Києва – 2021» відбувся в рамках заходів святкування Дня міста Києва.


З вітальним словом під час церемонії відкриття матчу виступив легенда київського «Динамо», президент громадської організації «Ветерани ФК «Динамо» Київ» Володимир Мунтян.


Насправді, відповідь питання про те, хто сильніший на полі, відпало з перших же хвилин. Ветерани «Динамо» під оплески глядачів на трибунах одразу почали демонструвати свою майстерність та красивий футбол. І вже на дев’ятій хвилині Юрій Грицина з передачі Івана Яремчука відкрив рахунок у матчі. Досить швидко збірна ветеранів забила і другий м’яч, на цей раз автором голу став Андрій Аннєнков.


Журналістам вдалося відквитати один м’яч, проте за кілька хвилин знову відзначився Іван Яремчук, який забив шедевральний гол, якому весь стадіон аплодував стоячи.


У другому таймі ситуація на полі не змінилася, Ветерани «Динамо» відвантажили у ворота журналістів ще чотири м’ячі і лише після цього збавили оберти, дозволивши суперникам відзначитись ще двічі. Покер оформив вихованець ДЮСШ «Динамо», який у кінці 90-х виступав за «Динамо-2» та «Динамо-3» Юрій Дорошенко. Підсумковий рахунок – 7:3 на користь збірної ветеранів «Динамо», яка стала володарем щорічного Кубка Києва.


Івана Яремчука визнали найкращим гравцем матчу, а збірна журналістів, яка влаштувала для динамівських ветеранів коридор пошани, гучно аплодувала Івану Івановичу, а потім і підкидала його у повітря.


Після гри відбулася церемонія нагородження ветеранів «Динамо», які отримали Кубок Києва. Не залишилися без подарунків і діти з місцевої ДЮСШ.


Вітання з ювілеєм перемоги київського «Динамо» у Кубку Кубків ветеранам передав мер міста Києва Віталій Кличко. Іменні грамоти та особливі відзнаки від мера отримали: Володимир Мунтян, Андрій Біба, Олександр Заваров, Володимир Бесонов, Іван Яремчук.


Крім того, до Дня Києва столична влада підготувала особисті подарунки для двох легендарних футболістів столичного клубу – звання «Почесних громадян Києва» отримають ветерани «Динамо» Володимир Мунтян та Андрій Біба.

Кубок Києва – 2021


Збірна ветеранів «Динамо» Київ - Збірна журналістів України – 7:3


Ветерани «Динамо» Київ: Романенко Всеволод, Костюк Ігор, Грицина Юрій, Процюк Сергій, Фартушняк Андрій, Безсонов Володимир, Федоров Сергій, Мороз Віктор, Радченко Олександр, Дмитрулін Юрій, Дамін Олександр, Аннєнков Андрій, Яремчук Іван, Дорошенко Юрій.


Тренери команди: Володимир Мунтян та Андрій Біба.


Фото - ФК «Динамо»