19 березня 2021 13:25

Остап МАРКЕВИЧ: "Украинский чемпионат сейчас выровнялся"

Головний тренер ФК «Маріуполь» Остап Маркевич напередодні гри проти «Миная» дав інтерв’ю спортивним ЗМІ.


— Нарешті гра на домашньому полі. Чи чекали на це?


— Думаю на це питання відповідь не потрібна. Звичайно чекали. Експеримент, який ми вимушено провели, граючи постійно на виїзді виявився для нас складним. Проте ми отримали неоціненний досвід, який загартував і об’єднав нас. Ця ситуація спричинила те, що ми провели невиразний матч проти «Колоса». Але за винятком цього матчу всі ігри ми виглядали добре, а в чомусь і переважали суперників. Але фактор чужого поля він все ж таки вагомий.


— Всі наступні ігри до кінця сезону будете проводити вдома?


— Дуже сподіваємося на це.


— Ви вже дивилися нове поле?


— Так, звичайно. Зараз воно виглядає досить непогано, сподіваємось до суботи буде в ще кращому стані. Трава ще досить молода, але грати можна.


— Наскільки «Минай» зараз опарний суперник для вас?


— Український чемпіонат зараз вирівнявся. Хтось можливо знаходиться нижче в турнірній таблиці, але за рахунок бійцівських якостей може взяти очки. На мою думку, це позитивне явище для нашого футболу. Ми будемо намагатися достойно представляти місто Маріуполь.


— В цьому матчі матимете підтримку вболівальників.


— Так, ми дуже чекаємо на їхню підтримку!


— Чи маєте кадрові проблеми?


— Маємо на жаль. Сікан травмований і вибув на довгий період. Данило знаходився в гарній формі, завжди проявляв бійцівські якості й своїми діями впливав позитивно на команду. Це для нас досить вагома втрата. Але це футбол. Таке трапляється.