9 березня 2021 23:21

Уик-энд для футболистов сборной Украины: голы Соболя, Сидорчука и Яремчука

Минулий вік-енд для футболістів збірної України, яких Андрій Шевченко запросив для підготовки до березневого старту у відборі ЧС-2022, видався багатим на події та голи.


У суботу, 6 березня, у рамках 17-го туру української Прем’єр-ліги «Ворскла» Дмитра Різника на виїзді здолала «Маріуполь» із рахунком 1:0.


А «Шахтар» у Києві обіграв «Олімпік» — 1:0. У складі переможців на полі перебувало п’ятеро футболістів збірної України: Анатолій Трубін, Микола Матвієнко, Марлос, Євген Коноплянка та Жуніор Мораес.


У неділю, 7 березня, у 30-му турі чемпіонату Бельгії «Брюгге» Едуарда Соболя на власному стадіоні розгромив «Зюльте-Варегем» (3:0), а український захисник записав до свого активу забитий м’яч.


«Манчестер Сіті» Олександра Зінченка у 28-му турі англійської Прем’єр-ліги поступився на своєму полі в міському дербі «Манчестер Юнайтед» (0:2).


У чемпіонаті України київське «Динамо» розбило «Минай» — 3:0. Один із м’ячів провів Сергій Сидорчук. Окрім нього, у складі біло-синіх у грі взяли участь ще восьмеро збірників: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Ілля Забарний, Олександр Сирота, Микола Шапаренко, Володимир Шепелєв, Олександр Караваєв та Артем Бєсєдін.


У 25-му турі чемпіонату Угорщини «Ференцварош» Ігоря Харатіна та Олександра Зубкова на виїзді розійшовся миром із «Залаегерсегом» (2:2).


У понеділок, 8 березня, «Десна» Юхима Коноплі розтрощила на виїзді «Рух» — 4:0.


«Аталанта» Руслана Маліновського та Віктора Коваленка у 26-му турі італійської Серії А в Мілані програла «Інтеру» (0:1).


Зрештою, м’яч Романа Яремчука приніс його «Генту» домашню перемогу в поєдинку чемпіонату Бельгії проти «Остенде» (1:0).