25 лютого 2021 10:34

Вадим СКИЧКО: "Из-за эпидемии шансы "Брюгге" нестабильны как результаты "Сельты" в Ла Лиге"

На тлі поєдинку в Києві ближчими до наступного раунду змагань є бельгійці. «Брюгге» здобули результативну нічию та продемонстрували непогану гру, особливо у другому таймі. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко, який коментуватиме цю гру на Volia Football 1, вважає, що між бельгійцями та українцями знову буде рівність.

- Бідолашний «Брюгге» досі страждає від коронавірусу. У Києві з цієї причини не грали Ванакен, Ланг і Рітс – у Брюгге цього четверга можуть не зіграти ще й Міньйоле та Де Кетеларе. Це все основні виконавці! Через епідемію шанси «Брюгге» нестабільні як результати «Сельти» у Ла Лізі. Складно передбачити гру команди, якщо постійно надходить нова інформація щодо можливих учасників матчу.

За таких умов брати відповідальність за результат має «Динамо». Та чи здатні на це кияни? На «Олімпійському» їхня гра не була цілісною. Чому це раптом має статися на «Ян Брейделі» вже за тиждень? Тож і виходить, що шанси команд приблизно рівні або заскладні для передбачення. Це прекрасний шанс зіграти по-великому.