20 лютого 2021 15:16

Бобир АБДИХОЛИКОВ: "В Премьер-лиге играют такие клубы, как "Шахтер" и "Динамо", а это демонстрирует высокий уровень чемпионата"

Футбольний клуб «Рух» підписав контракт із 23-річним нападником збірної Узбекистану Бобіром Абдіхоліковим.


Бобір Абдіхоліков, гравець ФК «Рух»: «Дуже радий стати гравцем «Руху». Прагну допомагати клубу якісною грою та забитими м’ячами. З нетерпінням чекаю на перше тренування. У мене позитивні емоції. У мене були пропозиції з інших клубів на кращих умовах, але гроші для мене не головне. Прагну рости, як футболіст та проявити себе в Європі у хорошому чемпіонаті. Для мене «Рух» – це, так би мовити, трамплін. В УПЛ грають такі клуби, як «Шахтар та «Динамо», а це демонструє високий рівень чемпіонату.

Раніше під 16-им номером виступав Максим Шацьких. Саме тому я обрав собі цей ігровий номер. Максим – це легенда узбецького і українського футболу. Мені імпонувала гра цього гравця. Знаю, що він раніше грав за «Рух».

Насамперед мені потрібно пройти період адаптації. А далі моя справа забивати голи і робити все для того, щоб клуб перемагав. Я дуже хочу зіграти проти «Шахтаря», адже це сильна команда. З нетерпінням чекаю на свій дебют. Головний тренер сказав мені, що на тренуванні оцінить мою функціональну підготовку і після того прийме рішення, поїду я на гру чи ні».