18 лютого 2021 10:52

Вадим СКИЧКО: "Признаюсь, сразу после жеребьевки давал "Динамо" мало шансов в противостоянии с "Брюгге"..."

Врахувавши усі аспекти постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко, який працюватиме на матчі «Динамо» – «Брюгге» на Volia Football 1, пропонує свій погляд на перебіг подій на «Олімпійському».

- Зізнаюся, одразу після жеребкування давав киянам мало шансів у протистоянні з «Брюгге». «Синьо-чорні» – завсідники Ліги чемпіонів, цього сезону претендували навіть на вихід до плей-оф ЛЧ, у чемпіонаті Бельгії виглядають чудово, раніше почали грати у 2021 і таке інше. Аргументів на користь чинного чемпіона Бельгії дійсно чимало. Зокрема придбання у атаку Баса Доста, який миттєво призвичаївся до нової команди та справно відзначається голами. Але втрутилися позафутбольні чинники…

Несподівано у таборі «Брюгге» спалахнув коронавірус. До Києва не вирушили головний тренер бельгійців Філіп Клеман і його асистенти, а ще Едуард Соболь, Ганс Ванакен, Ноа Ланг, Стефано Денсвіл і Матей Мітрович. Як багато втрат! На тлі цього «Динамо» мусить здобувати успіх у домашній грі. Попереду матч-відповідь, може тоді бельгійці хоч якось очуняють кадрово та й взагалі кияни сутужно грають у виїзних єврокубкових поєдинках. За таких умов варто обов’язково скористатися негараздами суперника. Матч із «Олімпіком» показав, що «Біло-сині» готові до зимового футболу.