6 лютого 2021 16:29

Зозуля с "Альбасете" драматично проиграл лидеру Сегунды

За останні півтора місяця "механічний сир" зумів помітно покращити своє становище, видавши безпрограшну серію із п'яти матчів, чотири з яких – перемоги. Вчора зберегти традицію було вкрай складно, адже у гості до команди Романа Зозулі приїхав лідер першості.


Українець у минулому турі вперше за три місяці відзначився голом, на звітну гру звично вийшов у стартовому складі. Альбасете доволі успішно стримував атакувальні спроби фаворита, але у середині першого тайму залишився в меншості. Горосіто отримав непотрібне друге попередження за фол поблизу чужого штрафного.


Зберегти позитивний рахунок, граючи у нерівних складах, – завдання не із найлегших. Проте до 59-ї хвилини господарям це вдавалося. Та й пропустив Альбасете лише завдяки курйозу. Гравець Мальорки пробивав з-за меж штрафного. Удар заблокували так, що м'яч відскочив йому в обличчя і вже від нього полетів у зону 11-метрової позначки. Там його підібрав Ндіайє і без опору переграв голкіпера.


Вже за мить Альбасете міг зрівняти. Це Зозуля розіграв непогану атаку, але його партнерам забракло вправності. На 70-й Роман вже пробивав самостійно – вище воріт. Розкішний шанс уникнути поразки випав на 88-й хвилині. Хіменес заробив пенальті і сам взявся його виконувати. Альваро пробив потужно, але поцілив у стійку. Добити ніхто не зумів.


Таким чином Альбасете перервав свою безпрограшну серію. У команди залишилося 24 очки та 17-та сходинка в турнірній таблиці Сегунди. Мальорка збільшила відрив від другого місця до шести пунктів, але Еспаньйол свій матч іще не зіграв.


Сегунда Испании


24 тур


Альбасете – Мальорка – 0:1


Гол: Ндіайє, 59


Вилучення: Горосіто, 37 (Альбасете)


Нереалізований пенальті: Хіменес, 88 (Альбасете)