6 лютого 2021 12:42
3

СК "Днепр-1" объявил о подписании форварда загребского "Динамо" Чуже

Черговим новачком СК «Дніпро-1» став хорватський форвард Маріо Чуже. Футболіст орендований у загребського «Динамо» до закінчення сезону з правом викупу. Він вже долучився до команди на зборі у Туреччині та провів сьогодні перше тренування.


Маріо Жуже народився 24 травня 1999 року. У структурі загребського «Динамо» він перебуває з 14 років. На професійному рівні дебютував у 2017-му за другу команду свого клубу , а у 2020-му році почав грати в основному складі. Робив він це, до речі, під керівництвом теперішнього головного тренера СК «Дніпро-1» Ігоря Йовічевіча. Також Чуже грав в оренді за «Істру» (20 матчів, 8 голів) та загребський «Локомотив» (7 матчів). Всього у другій лізі Хорватії він зіграв 60 матчів та забив 9 голів; у першій лізі — 40 матчів, 10 голів.


Маріо Чуже виступав за юнацькі збірні Хорватії усіх вікових категорій, а також за молодіжну збірну (8 матчів).

Йоветич хорошо знает его
Щось Дніпро не на жарт розійшовся. Спочатку Білл, зараз Жужа, ще писали про зацікавленність Вітінью. Коломойський грошей підкинув? До речі, цей хорват пару років тому вважався дуже талановитим. У 18 років Трансфермаркет оцінював його в 2 млн. Але потім щось в нього пішло не так.
После просмотра Бомбардира стал ещё больше фанатом Йовичевича, желаю удачи буду за вас болеть)