27 грудня 2020 17:37

Легионеры сборной Украины в первой части сезона-2020/21: Игорь Харатин

Перша частина сезону-2020/2021 стала певною мірою знаковою для півзахисника національної збірної України Ігоря Харатіна.


Саме в цей період хавбек довів кількість своїх матчів у складі «Ференцварошу» до 86-ти й перевершив подібну статистику за час своїх виступів у «Зорі». Більше того, тепер на рахунку Ігоря стільки ж м’ячів, забитих за зелено-білих, скільки було голів у складі луганців — дев’ять. А за результативними передачами Харатін-угорський уже перевершив самого себе українського періоду кар’єри — сім проти п’яти.


Загалом із 27-ми поєдинків, що «Фраді» провів у першій частині сезону-2020/2021, Харатін узяв участь у 24-х. Він не зіграв у двох зустрічах Кубку Угорщини, в яких Сергій Ребров використовував або найближчий резерв, або, як у випадку з Олександром Зубковим, футболістів, що потребували ігрової практики після травм, а також пропустив матч Ліги чемпіонів проти «Ювентусу».


Тож, напевно, не варто зайвий раз наголошувати на важливій ролі в планах тренерського штабу українця, який, до речі, є штатним пенальтістом команди.


Зауважимо, що свій останній матч 2020 року «Ференцварош» провів 19 грудня. У рамках 16-го туру чемпіонату Угорщини «Фраді» обіграв «Будафок» — 2:1.


Порівняно довгі новорічно-різдвяні канікули в команди Сергія Реброва триватимуть до 20 січня. Саме на цей день заплановано проведення перенесеного поєдинку чемпіонату країни, в якому зелено-білі прийматимуть «Діошдьор».