18 грудня 2020 13:53
6

Юрий ВЕРНИДУБ: "В "Зарю" должен был прийти Тейшейра, но Орбу не увидел в нем футболиста"

Экс-тренер «Зари» Юрий Вернидуб рассказал, что в луганскую команду мог перейти Алекс Тейшейра.


- В «Зарю» должен был прийти Тейшейра, и он должен был быть в «Заре». Но Геннадий Орбу не увидел в нем футболиста и сказал Ринату Леонидовичу Ахметову, что этот футболист не нужен «Заре». Можно такое допустить? – сказал Вернидуб.
Дійсно, фігня якась. Мабуть фраза вирвана з контексту, тому нічого не зрозуміло
Сховати
dj-liam, до того ж у наших футб. і тренерів(як і у багатьох громадян) мізерний словниковий запас і відсутнє вміння формулювати речення.
це не правильний текст?
Чи Ахметов власник і Зорі?)
Сховати
Мабуть в оренду від кротів, він тоді молодий ще був, Зоря ж тоді була як Маріуполь
Сховати
Leper_182, взагалі якась херня написана(хіба що Тейшейра, який в Олімпіці), кроти своїх легіонерів у свої фарми ніколи не відправляли, тим більше гравця купленого за 6млн.
Сховати
vovan19, я чесно не пам'ятаю як складалася його доля після підписання, чи він грав відразу, чи банку грів весь час, але якщо він не грав - то чому б і ні? Того самого Деньтіньйо, хто зна коли ше підписали і він по орендах накатався. Але тоді в наших середняках і так дуже пристойні склади були і якісні легіонери (Болі, Даніло, Мораєс, Бікфалві), могла Зоря і злякатись брати молодого бразильця, який не відомо розкриється чи ні, до того ж напевно треба було платити якусь частину зарплати.