16 грудня 2020 09:01

Виктор ГРАЧЕВ: "Брюгге" не стал слабее, но и Луческу за последние месяцы поднял "Динамо"

Ексфорвард "Шахтаря" Віктор Грачов прокоментував результати жеребкування 1/16 фіналу Ліги Європи для українських клубів.


– Давно нашим командам так посміхалася фортуна. Особливо "Шахтарю". Звісно, таке везіння треба було заслужити високим рейтингом. Не забувайте і про 2 цьогорічні перемоги над "Реалом". Звісно, я дивлюся в майбутнє з ентузіазмом. При всій повазі до ізраїльського клубу, не думаю, що тель-авівський "Маккабі" може створити нам бодай якісь проблеми. Гарний суперник, щоби готуватися до 1/8 фіналу.

Киянам теж міг потрапити гіпотетичний "Тоттенгем" чи "Манчестер Юнайтед". Але добре, що жереб впав на "Брюгге". Хоча минулорічні спогади аж ніяк не є приємними для киян. Відтоді клуб із Фландрії не став слабшим. Він упевнено лідирує в чемпіонаті й гарно виступав у своїй групі Ліги чемпіонів. Достатньо згадати 2 перемоги над "Зенітом" – 2:1 і 3:0. Або героїчну битву вдесятьох проти "Лаціо", коли лише поперечка на останній хвилині врятувала римлян від ганьби. Однак і Луческу за останні місяці підняв "Динамо". Тому в цій парі я би дав 50 на 50.

Варто врахувати, що "Брюгге" матиме солідну ігрову практику, на відміну від динамівців".