10 грудня 2020 13:21

Вадим СКИЧКО: "Заря" полетела в Португалию больше на экскурсию, чем на серьезный поединок"

Матч, який за великим рахунком нічого не вирішує. «Брага» хіба що може спробувати очолити групу, але задля цього португальцям ще й потрібен сприятливий результат гри «Лестер» – АЕК. Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» і коментатор MEGOGO Вадим Скічко не чекає зливи голів на Муніципальному стадіоні у Бразі.

- «Брага» зазвичай грає у результативніший футбол на виїзді, ніж вдома. Хоча у Лізі Європи матчі за участі цієї португальської команди повсякчас дарують купу голів. Усі п’ять ігор «Браги» у ЛЄ були верховими. У останньому турі команді Карлуша Карвальяла нема потреби рватися вперед – навряд «Лестер» вдома втратить очки. У чемпіонаті «Брага» видає напрочуд сухі матчі порівняно з єврокубками – їхня середня результативність у португальській лізі вдома складає мізерні 1,5 гола за гру. Водночас на виїзді – 3,4. Я веду до того, що екстремально багато м’ячів «Брага» не забиватиме.

«Зоря» полетіла у Португалію більше на екскурсію, ніж на серйозний поєдинок. Ця гра єврокубка для луганців уже нічого не вирішує. Вихідними «Чорно-білим» грати на виїзді проти «Олександрії» – ось де важлива подія! Проти «Браги» «Зорі» було сутужно навіть вдома, тож на виїзді буде не легше. У попередніх двох матчах ЛЄ «Зоря» перемогла, але уявити собі третю поспіль перемогу та ще й на виїзді проти одного з лідерів групи… Головне для луганців не розклеїтися в обороні, як це було наприклад у Лестері. Але загалом віддаю належне господарям поля та передбачаю їхній успіх.