22 червня 2020 11:50
9

"Шахтер" сыграет против "Динамо" молодежным составом?

Генеральный директор Шахтера Сергей Палкин эксклюзивно для программы Великий Футбол рассказал, как футболисты клуба будут уходить в летний отпуск.


- Определенными группами ребята будут уезжать в отпуск, потому что мы уже чемпионы. Сейчас в основном будет задействована вся молодежь в оставшихся играх. Ну и будем концентрироваться и готовиться к Лиге Европы - это сегодня для нас задача номер один.


Напомним, что до конца сезона горнякам еще предстоит провести один матч против Динамо. Базовая дата этой игры - 4 июля.

Динамо уже третій сезон грає із кротами, як і з іншими командами, практично молодіжним складом. Ще нижче другого місця не опускалися!(я без сарказму)
Логично это. А Динамо лишний +. Главное не об_ться и не проиграть дублю
Я вже думав про те, як Шахтар будуватиме підготовку до єврокубків, що стартують вже на початку серпня. Тепер основа дійсно може йти у відпустку, а дограватиме за них молодіжка. А основа розпочне підготовку до нового сезону десь з середини липня. Для бразильців відпочинок на батьківщині - це святе. Ось тільки чи розуміють вони, що зараз у Бразилії робиться з ковідом, який там масштаб захворюваності?
Сховати
Africanda-S, фан шахтаря?
Сховати
waleo, помилкова думка. Подивіться у моєму профайлі, за який клуб і з якого року я вболіваю. Прогнозувати можливі плани якоїсь команди це не означає автоматично за неї вболівати. Може у Вас вистачить сміливості вибачитись перед мною?
Africanda-S, главное что бы они после возвращения из родных пампасов отсидели 2 недельную обсервацию в Новых Санжарах
Сховати
felix, ідея шикарна! Але в Україні вже перестали практикувати обсервацію, або вона дуже умовна. Зроблять тестування і все. Якщо Шахтар почне тренувальний збір за кордоном, то бразильці навіть в Україну не будуть заїзджати.
Сховати
Africanda-S, недавно Жерсон Родригес слетал на пару дней домой в Люксембург проведать сына. Вернувшись в Анкару был вынужден просидеть 2 недели в изоляции , прежде чем его пустили к людям
Africanda-S, якщо залишити по-за увагою держаний дебілізм у Санжарах, де підставили і принизили на рівні преЗЕдента простих людей, то ніякої обсервації у нас і не було.