11 червня 2020 21:19

Михаил КОПОЛОВЕЦ: "Если бы Павелко не пришел - то, скорее всего, была бы поножовщина"

Спортивний директор "Минаю" Михайло Кополовець в бесіді з кореспондентом Footboom прокоментував позицію клубу у питанні щодо голосування стосовно догравання сезону у Першій лізі. Сьогодні закарпатський клуб проголосував за те, щоб дограти сезон, хоча раніше виступав проти.


"На позицію нашого клубу вплинув прихід президента УАФ Андрія Павелка. Він мощно, конкретно прийшов. І головне – сказав про всі ці моменти, які ми раніше хотіли почути. Сказав, що будемо допомагати, зокрема, якщо будуть якісь проблеми під час карантину, якщо хтось із гравців захворіє і таке інше. Ми чітко розуміли, за що голосуємо. Мені дуже шкода, що він не прийшов два тижні тому. Сьогодні, після його приходу була конкретика. А раніше – як ті барани: ходимо, гриземося.


Ми дійсно хочемо грати, хочемо догравати сезон. Адже футболісти вже задралися сидіти від цієї невизначеності. Я їду, мені хлопці говорять: "Мішаня, давай вже якесь рішення, бо всі реально втомилися". Але до сьогоднішнього дня ми не чули ніякої конкретики – якщо захворіють футболісти або закриють місто. Якби Павелко сьогодні не прийшов – то, скоріш за все, була б поножовщина, гризанина і ніякого конструктиву. Але президент УАФ змінив усе. Коли я їхав до Києва і узнав, що на засіданні буде Павелко, в мене одразу піднявся настрій, я зрозумів, що все буде вирішено. Макарову ніхто ніяких гарантій не давав. Тепер же ми знаємо, що якщо завтра хтось захворіє, чемпіонат мають дограти.


Всі люблять футбол, всі у такий непростий час будують стадіони, інфраструктуру. Ці всі люди достойні. Отже, треба миритися, знаходити спільну мову", - сказав Кополовець.