13 вересня 2005 11:18

Две юношеских сборных Украины начинают свой путь к европейским вершинам


Якщо національна збірна команда України достроково вирішила завдання виходу на світову першість, а „молодіжці” для виходу в плей-офф чемпіонату Європи достатньо досягти переможного результату у останньому матчі з албанцями, то дві юнацьких команди лише починають торувати собі шлях до фіналу європейських змагань. Юнацька збірна U-17, очолювана Вадимом Дьордем, у рамках „кваліфайну” чемпіонату Європи виборюватиме одну з двох путівок до елітного раунду. Вже 27 вересня українці проведуть свій перший офіційний матч проти однолітків з Литви, 29-го числа нам протистоятимуть ірландці, а вже 1 жовтня зустрінемося зі збірною Італії. Усі матчі пройдуть на НТК ФФУ ім. В.Баннікова.

У жовтні підопічні Анатолія Бузніка (U-19) вирушать до Латвії, де 18 жовтня проведуть матч проти господарів, 20-го - проти вірменів, а 22-го нам протистоятимуть юнаки з Сербії та Чорногорії. Нагадаємо, що до елітного раунду виходить дві команди з групи.

Збірна U-19 у рамках підготовки до відповідальних змагань проведе два контрольних двобої проти збірної Італії – 13-го та 15 вересня. Перша зустріч пройде на стадіоні „Динамо” імені В. Лобановського, друга – на НТК ФФУ імені В.Баннікова. Обидва матчі починаються о 16.00.

Збірна під керівництвом Вадима Дьордя також зіграє у Києві два контрольних матчі проти однолітків з Бельгії: 19-го на НТК ФФУ імені В.Баннікова та 21 вересня - на „Динамо” імені В.Лобановського. Початок обох зустрічей - о 15.30.