19 липня 2005 21:20

Чубаров: Ротань в "Динамо" уже прижился


Кажуть, що краще видно збоку. З цим важко не погодитися, адже давати характеристику самому собі якось неправильно. Об’єктивно оцінити дії та можливості футболіста можуть лише люди обізнані. Аби дізнатися про новачка київського “Динамо” Руслана Ротаня трохи більше, аніж розповідає сам новоспечений динамівець, ми звернулися до адміністратора столичного клубу Олександра Чубарова — людини, яка живе життям команди.

— Олександре Федоровичу, “Динамо” в особі Руслана Ротаня придбало сильного півоборонця. Проаналізуйте, будь ласка, детальніше футбольні здібності екс-дніпрянина.

— Ротань-футболіст полюбляє об’ємну роботу і, що найголовніше, може її виконувати. У Руслана добре поставлений удар з обох ніг, до того ж, він непогано діє у відборі та добре грає позиційно. Незважаючи на те, що Руслан зовсім недавно перейшов до “Динамо”, ігровий малюнок якого дещо відрізняється від його колишньої команди — “Дніпра”, Руслан буквально з півслова схоплює нову футбольну науку.

— Особисті якості Ротаня допомогли йому швидше акліматизуватися в команді?

— У житті Руслан доволі скромний, але при цьому комунікабельний, відкритий для інших хлопець, який не закривається у собі. У “Динамо” Руслан вже прижився. З деякими гравцями він був знайомий за виступами у збірній України, а з іншими теж уже познайомився. Ще на передсезонних зборах одноклубники побачили в ньому здібного гравця.