26 травня 2005 12:16

"Волынь" - "Динамо". Послематчевая пресс-конференция


Йожеф САБО (тренер "Динамо" Київ):

- Я радий, що нам вдалося виграти цю важку гру. Тепер ми можемо спокійно готуватись до фіналу Кубка 29 травня.

- Що вам сподобалось у діях своєї і чужої команди?

- Сподобалось те, що ми виграли і заробили 3 необхідних очки.

- У вас є якісь претензії до своїх футболістів?

- В мене немає ні до кого претензій. Я сьогодні взагалі хотів ставити на гру хлопчиків, але не вийшло. Дедечко в основі вийшов, 1987 року. Деяких гравців основи я побоявся сьогодні ставити, щоб вони не отримали четверту картку і не пропускали фінал.

- Зимою до вашої команди перейшов вихованець волинського футболу Олег Герасим'юк. Яка його доля?

- Чудовий хлопець, дякую вам за нього. Він довго хворів, переніс операцію. Сподіваюсь, що він гратиме у нас в основі як і Дедечко. Він постійно працює з основною командою, я його не переводив в другу.

- Як ви вважаєте, - в моменті, коли Шовковський порушив правила за межами штрафного майданчика, він справедливо отримав жовту, чи це все-таки був фол останньої надії?

- За правилами це жовта картка. Поруч був захисник. Це звичайне порушення, все нормально. Нещодавно ми грали і нам так само збили Верпаковскіса. Якщо добре знати правила, то такі питання не виникатимуть. Просто треба дуже добре знати правила.

Петро КУШЛИК (старший тренер "Волинь" Луцьк):

- Вийшла гарна гра, яка повинна сподобатись вболівальникам. Після спаду кияни знайшли свою гру і вже шість турів підряд виграють. Сьогодні ми намагались протистояти сильній команді, але припустились однієї помилки. Постранський непередбачливо відпасував Джудовічу і ми пропустили цей гол. Але щось комусь дорікнути я не можу, бо ви всі бачили, як хлопці старались. Не забивали з 2 метрів, в штангу били. У футболі все буває. Самовіддача сьогодні в нас була на висоті.

- Що ж все ж таки зашкодило добитись позитивного результату?

- Гра іде, а от кінцівки немає. Сьогодні знову били в ствір, штангу, але у ворота так і не пропихнули. Моментів створюєм достаньо, а реалізувати їх не виходить. Хочу сказати, що сьогодні була нормальна чоловіча гра. Ми давали установку грати в м'яч, зіткнень не було. Так що Йожефу Йожефовичу сьогодні немає за що на нас ображатись. Там де Клебер травмувався, то він в'юнкий і швидкий гравець, сам налетів на Джудовіча.