20 грудня 2019 12:53
1

Главный тренер "Альянса": "Очень хотелось, чтобы жребий выбрал нам в соперники "Динамо"

Єдиною друголіговою командою, яка продовжує боротьбу за Кубок України, є «Альянс». У чвертьфіналі футболісти з Липової Долини, що на Сумщині, поміряються силами з елітним «Маріуполем».


— Звичайно, дуже кортіло, аби жереб нам вибрав у суперники київське «Динамо», — сказав головний тренер «Альянсу» Юрій Ярошенко в коментарі офіційному сайту УАФ. — Не судилося, але я переконаний, що й приїзд до Сум «Маріуполя» викличе ажіотаж. Адже «містяни» — одні з найсильніших в Україні, два роки поспіль виступали в Лізі Європи. І для моїх підопічних протистояння з цією командою буде чудовою нагодою збагатитися цінним досвідом. Переконаний, що вони хлопчиками для биття не будуть.

До речі, свого часу мені доводилося працювати в маріупольській футбольній академії, і кілька моїх вихованців нині грають за команду з Донеччини. Звичайно, буде цікаво з ними поспілкуватися, обов’язково віддам їм належне за прогрес, побажаю переможних виступів. Але тільки не у чвертьфінальному кубковому матчі з «Альянсом»…
Это было нереально до жеребьвки. Мариуполь тянут за уши в финал. Я желаю вам удачи! Победите будку! Но встреча с Динамо может состояться только в финале. Потому как если Динамо пройдет Александрию, то выходит на Десну или Ворсклу.