21 листопада 2019 23:21

Руслан КОСТЫШИН: "Премьер-лига нашим ребятам пока дается с трудом"

Напередодні матчу 15-го туру FAVBET Ліги «Колос» — «Десна», головний тренер ковалівського клубу відповів на кілька питань.


— Руслане Володимировичу, які акценти робили в цій паузі, яка була викликана грою збірної?


— Головний акцент — це забиті голи. Гра нам вдається, немає провальних матчів, де ми б виглядали погано. Але ми не можемо забити гол у цих матчах і це залишає певний неприємний осад. Оскільки ми всі знаємо, що без голів не буває перемог. І як би гарно ти не грав, якщо не забивати голи, то максимум зіграєш внічию. Одним словом, більше працювали над якістю завершення атак.


— Попередній матч був проти «Зорі», тепер «Десна». Певно не просто грати за таким графіком, тим паче, що є і травмовані і дискваліфіковані гравці?


— Прем’єр-Ліга для наших хлопців поки що дається важко. Якщо травми, то вони серйозні. З іншого боку всі грають і з «Зорею», і з «Десною». Ми для того і виходили до УПЛ аби грати такі матчі з такими суперниками. Без цього зростання клубу неможливе.


— Що найбільше турбує перед «Десною»?


— Глобально нічого не турбує. Хлопці виглядають гарно. Хіба що травми та дискваліфікації деяких гравців, проте це футбол і без цього він неможливий. В такій ситуації інші гравці отримають свій шанс. Це наша філософія — дати шанс кожному, хто пройшов з клубом цей непростий шлях. І якщо ви подивитесь, то побачите, що не залишилось жодного гравця з минулого сезону, який би не зіграв у стартовому складі бодай матч. А вже в кінці чемпіонату буде видно, як ми виглядали, як команда в цілому.