30 жовтня 2019 12:13

"Динамо" - "Шахтер": новости в день игры

Вранці у день матчу 1/8 фіналу Кубка України між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» на НСК «Олімпійський» відбулася нарада з організаційних питань за участі служб, задіяних у проведенні матчу.


Форма команд


Серед інших питань було затверджено, у формі яких кольорів проведуть матч суперники. Динамівці зіграють у білих футболках та синіх шортах, у той час як «гірники» вийдуть на поле у помаранчевих футболках та чорних шортах. Воротар «Динамо» зіграє у чорній формі, його колега по амплуа із «Шахтаря» - у блакитній.


Квитки


У день гри у касах та онлайн все ще можна придбати квитки практично всіх цінових сегментів, від 60 до 1000 гривень.


Квитки можна придбати в касах на Троїцькій площі, біля станції метро «Олімпійська», а також у касах стадіону «Динамо» імені Валерія Лобановського. Крім того, у день матчу працює додаткова каса на Спортивній площі (вхід на стадіон із боку «бесарабських воріт»). Каси будуть відчинені до завершення першого тайму.


Закликаємо не купувати квитки у перекупників або в неофіційних точках продажу. Наголошуємо, що найлегший спосіб придбати квитки – онлайн на сайті партнера клубу, компанії Esport, де ви самостійно можете обрати найзручніші місця.


Нагадаємо, що відвідувачі матчів на «Олімпійському» тепер не мають потреби роздруковувати квитки, придбані в Інтернеті. На стадіоні працюють нові вхідні термінали зі сканерами, які зчитують квитки з екранів мобільних пристроїв - смартфонів, планшетів. Це стало можливим завдяки партнерству нашого клубу з НСК «Олімпійський», компанією Favorit Sport і квитковим оператором Esport.


Вхід для дітей


Вхід для дітей до 7 років (включно) у супроводі дорослих безкоштовний без надання окремого місця та за пред'явлення копії свідоцтва про народження.


Трансляція


У прямому ефірі матч транслюватиметься на телеканалі «2+2», онлайн-каналі FootballHub, а також на офіційному YouTube каналі київського «Динамо», де відбудеться розширена трансляція гри. Пряме включення зі стадіону розпочнеться о 19:10.


Паркінг


У день матчу доступ на паркінг НСК «Олімпійський» матимуть лише відвідувачі з відповідними перепустками. Якщо у вас немає парк-пасу, нагадуємо про можливість скористатися підземним паркінгом «Троїцький». Паркінг працює цілодобово та знаходиться поруч зі стадіоном (метро Олімпійська, заїзд з вулиці Фізкультури, біля готелю Park Inn). Деталі: +380673246089, +380443920778.


Зміни у роботі метрополітену


У день матчу можливі деякі зміни у роботі столичного метрополітену. Перед початком гри можливе обмеження (закриття) на вхід для пасажирів станції «Олімпійська». Після її закінчення, з метою забезпечення належного перевезення пасажирів, можливе обмеження на вхід станцій «Палац спорту», «Олімпійська» та «Площа Льва Толстого». Механізм застосовується з міркувань безпеки для уникнення масового скупчення пасажирів на платформах станцій.


Нагадаємо, ворота «Олімпійського» відкриваються за дві години до стартового свистка. Чекаємо вас на стадіоні!