25 жовтня 2019 14:48

Максим ИМЕРЕКОВ: "Десна" хочет как можно дольше оставаться в первой тройке"

Напередодні матчу зі «Львовом» захисник «Десни» Максим Імереков розповів про підготовку до виїзду на Захід, про те, наскільки принциповою буде ця зустріч та оцінив: чи змінили суперники ставлення до клубу.


– В якому настрої зараз команда та як проходить підготовка до матчу зі «Львовом»?


– Настрій гарний. Усі готуються в звичайному режимі.


– «Львів» зараз займає останнє місце, але два попередні матчі проти львів’ян «Десна» програла. Наскільки для Вас ця гра буде принциповою та чи вдасться перемогти?


– Кожна гра зараз принципова. Ми високо підняли планку та маємо відповідати очікуванням. Зараз ми у трійці й, думаю, кожен з нас хоче якнайдовше там затриматися. Але для цього треба набирати очки у кожному матчі. А те, що «Львів» зараз останній – ще нічого не значить. Вони демонструють доволі непоганий футбол, набирають очки, зіграли унічию з тією ж «Зорею»… Тому про якусь недооцінку суперника не може бути й мови.


– Кого Ви вважаєте найбільш небезпечним гравцем «Львова»?


– Не можу виділити когось одного. Вони грають за рахунок командних дій, іноземців, які непогано технічно оснащені…


– «Десна» іде серед лідерів. Чи помітили Ви, що суперники стали по-іншому налаштовуватися на матчі проти чернігівців?


– Звичайно, на «Десну» стали дивитися зовсім по-іншому. Ми почали показувати непоганий футбол, забралися у верхню частину турнірній таблиці. Всі команди розуміють, що «Десна» – не «хлопчики для биття», та зовсім по-іншому налаштовуються на матчі з нами.