4 жовтня 2019 18:53

Руслан КОСТЫШИН: "У моих подопечных есть немало веских причин играть с "Ворсклой" на победу"

На думку експертів, одне з найцікавіших протистоянь чергового раунду розіграшу Кубка України з футболу відбудеться в Києві, де «Колос» із Ковалівки прийматиме полтавську «Ворсклу».


— Ми тільки розпочали писати клубну історію, - сказав головний тренер «Колоса» Руслан Костишин, коментуючи офіційному сайту УАФ результати жеребкування. - Знаю, що більшість команд-учасниць цієї стадії хотіли б зустрітися з кимось із грандів українського футболу — «Шахтарем» чи «Динамо». Але для нас, дебютантів елітного дивізіону, повірте, й «Ворскла» з її цікавою біографією — топ-суперник.


Звичайно, важливо, що виступатимемо на своєму полі, буде підтримка уболівальників, і докладемо зусиль, аби їх не розчарувати. До речі, є, принаймні, три вагомі причини, аби грати з «Ворсклою» на перемогу.


Передусім, ковалівці ще ніколи не пробивалися до чвертьфіналу Кубку України, то чому б цього не досягти в поточному турнірі? По-друге, нинішнього сезону ми вже програвали «Ворсклі» в чемпіонаті з великим рахунком і, звичайно, кортить взяти реванш. І, нарешті, саме 30 жовтня, коли прийматимемо полтавську команду, у президента ФК «Колос», Андрія Засухи, день народження, і легко здогадатися, яким нашим подарунком він був би найбільше задоволений…