8 червня 2019 15:05

"Динамо" U-11 заняло седьмое место на Liepaja Challenge Cup 2019

У матчі за 5-8 місця динамівцям протистояв російський ЦСКА. Наші хлопці почувалися розчарованими через те, що не потрапили до півфіналу, але турнір ще не було завершено.


Команди по черзі володіли ініціативою. «армійці» виконали кілька кутових, на що динамівці відповіли ударом Федоренка. Росіяни знову наблизилися до наших воріт, після чергової подачі від кутової позначки м’яч головою з лінії воріт вибив Люсін, але з другої спроби гравець суперника таки влучив у ціль. А ще через кілька хвилин «армійці» провели другий м’яч, скориставшись помилкою киян в обороні. На куражі суперник помчав вперед, і Люсіну, Петровському і Войтку коштувало певних зусиль, щоб нейтралізовувати загрози. Біля протилежних воріт Хоменко заробив перспективний штрафний удар на правому фланзі, але москвичі відбилися.


У заключному матчі за 7-ме місце на турнірі киянам довелося помірятися силами із вже знайомим суперником – футбольною школою «Балтика», з якою наша команда перетиналася у першому матчі другого групового етапу та перемогла її з рахунком 2:0.


Цього разу гра давалася нашим хлопцям легше, і вони завершили виступи на турнірі на мажорній ноті. Звісно, відчувалася втома та давали про себе знати мікротравми. Не дивно, що початок зустрічі залишився за суперниками, хоча можливість вийти до воріт мав Ілля Морозов, а непоганого удару зліва завдавав Данило Войтко. Ближче до середини тайму кияни відчули власну гру: спочатку після сольного проходу відзначився Морозов, а через кілька хвилин дубль оформив Нікіта Семенов, опинившись першим на добиванні та догравши епізод до кінця. Четвертий м’яч забив Ілля Меньшиков, скориставшись фланговою передачею партнера. Заради справедливості слід відзначити, що і латвійці були близькими до того, щоб скоротити відставання у рахунку, але м’яч після їхніх ударів або пролітав поруч зі стійкою, або на кілька сантиметрів над поперечиною. Також у кількох епізодах виручав наш воротар Юрій Шульга. До фінального свистка рахунок більше не змінювався.


Таким чином, «Динамо» U-11 стало 7-м на турнірі «Liepaja Challenge Cup 2019». А переможцем прогнозовано став «Кельн», який у фінальному поєдинку переміг «Герту» 1:0.