16 травня 2019 09:24
3

Игроки "Ворсклы" сыграли в футбол против 100 школьников

Гра, на яку чекали діти, батьки та прості прості вболівальники, які свій обідній час витратили на перегляд яскраво та неймовірно захоплюючого поєдинку. Сто 10-річних та молодших школярів проти одинадцяти ворсклян основного складу – такого ще не було! Зіграли два тайми по десять хвилин на все поле.


Першими забили школярі, зірвавши бурю овацій. До перерви рахунок не змінився. А по тому вже інші одинадцятеро футболістів «Ворскли» не втримали шкільну атаку, і рахунок став 2:0 на користь молодших.


Наприкінці гри досвідченим майстрам вдалося скоротити відставання: після передачі Ігоря Пердути на дальню стійку філігранно довершив атаку ударом повз воротаря Денис Васін.


По тому була сила-силенна автографів та селфі, а завершили зустріч гуртовим фото на згадку про унікальний товариський матч на честь 10-річчя завоювання «Ворсклою» Кубка України.



Кайф какой. Эмоции у пацанов!!!
Похоже на муравейник, футболом и не пахнет. Что даст полезного этот матч детям?
Сховати
FANDK, Даст в первую очередь позитив, желание заниматься футболом, ну и веру в себя - ведь обыграли же профессиональную команду. А для детей главное - радость.