16 червня 2003 16:12

"Металлист" собирается остаться в высшей лиге


Почесний президент харківського "Металіста" Олександр Фельдман відповів на відкритий лист харківських вболівальників, в якому вони просили пояснити, що відбувається з командою, хотіли зрозуміти і почути, коли ж "Металіст" зможе знову радувати своїх вболівальників гідною грою, голами і відповідальним відношенням до своєї роботи гравців і тренерського складу команди.

Мабуть почесний президент вважає, що замість гравців і тренерів час виходити йому на "футбольне" поле. "Металіст" не має намір здаватися і спробує, як і в минулому році їх суперник за вихід в Кубок УЄФА запорізький "Металург", вирішити задачу збереження прописки у вищій лізі не на футбольному полі, а в кабінетах на засіданнях функціонерів.

При цьому, тепер їх цілі із запорізькими "юристами" співпадають. Ось що сказав у листі у відповідь вболівальникам з цього приводу Олександр Фельдман:

"Подальша доля команди представляється мені однозначно. Так, ми програли і повинні бути готові до випробувань першою лігою. Проте, ми ведемо боротьбу за право залишитися у вищій лізі шляхом її реорганізації у бік розширення. Ми направили клопотання Федерації футбола України, обгрунтувавши його досвідом передових футбольних держав Європи. Процедура розгляду цього питання досить складна, але ми розраховуємо на розуміння і підтримку з боку керівників федерації і футбольних клубів України".