25 серпня 2018 14:14
5

Мирон МАРКЕВИЧ: "Думаю, у Стринича приобретенный порок сердца"

Хорватському футболісту Івану Стрінічу, у якого лікарі виявили проблеми з серцем, поставлений діагноз - первинна гіпертрофію серцевого м’яза, інформує Експрес. Лікарі "Мілана", де тепер виступає футболіст, заборонили йому будь-які навантаження. Найближчі три — чотири місяці Стрінічу заборонено навіть думати про футбол. Йому потрібен цілковитий спокій, аби медики могли точно діагностувати наскільки важка патологія серцевої гіпертрофії.


- За той період, який він був у нас в "Дніпрі", жодних проблем зі здоров’ям у Івана не було. Він двічі на рік проходив поглиблений медогляд, лікарі не повідомляли про жодні патології. Стрініч витримував усі навантаження як в тренувальному процесі, так і ігрові. Думаю, що це набута вада серця. Після нас він ще грав у "Наполі", у "Сампдорії", тепер — у "Мілані". І найголовніше, на чемпіонаті світу Стрініч грав у кожному матчі, дійшов до фіналу. Можливо, саме там він отримав навантаження, які вплинули на його здоров’я. Бо під час відпустки відіграти весь чемпіонат світу - дійсно непросто. Зрештою, медична служба "Мілана" працює на найвищому рівні. І якщо вона не помітила цієї вади, давши добро на підписання контракту, то, ймовірно, це сталося на чемпіонаті світу. Хай там як, але Стрініча я знаю, як дуже хорошого хлопця і чудового футболіста. Бажаю йому перебороти хворобу й продовжити кар’єру, - відзначив Мирон Маркевич - колишній тренер Стрініча.

Интересно, какой у Маркевича порок совести: врожденный или приобретенный?
Сховати
Демофоб, "Аби шось ляпнуть"...
Сховати
Антон, Маркевич поставил диагноз Стриничу, а почему бы не поставить диагноз этому продажному гнилому человеку?
Сховати
Демофоб, С кем еще ассоциируется Стринич в Украине? Конечно же с Днепром и его главным тренером. У которого спросили просто мнение о ситуации... То что вам специально тыкнули под нос слова о диагнозе - это обычное манипулирование мнением людей, кричащие заголовки, всемирные заговоры... что еще обсуждать? Когда футбол был интересен, люди больше обсуждали футбол!
Я понимаю если бы взяли интервью у доктора. Но диагнозы от функционера ФФУ это конечно авторитетно