30 травня 2003 17:20

Эпопея Яшкина в "Арсенале" подходит к концу, но в "Динамо" он не вернется


Півзахисник Артем Яшкін, права на якого належать київському "Динамо", на початку другого кола чемпіонату України був відданий в оренду столичному "Арсеналу". Однак, відтоді Артем провів на полі за свій новий клуб всього 15 хвилин. Як повідомив півзахисник, його "роман з "Арсеналом" не склався" і тепер він буде шукати собі нову команду.

"Десь на початку травня, після домашнього матчу з донецьким "Металургом", коли я в останній раз був в запасі "Арсеналу", у нас з В`ячеславом Вікторовичем відбулася відверта розмова тет-а-тет, - коментує ситуацію Яшкін.

- Після цього, за обопільною згодою ми і ухвалили рішення припинити співпрацю. Я би не хотів пояснювати цю ситуацію. Треба просто прийняти це як є. Думаю, тренера не влаштував рівень моєї гри".

Відносно варіантів подальшого працевлаштування Яшкіна поки ясності ніякої немає. Зі слів Артема, нових спроб закріпитися у "Динамо" він робити не буде, а пропозицій з інших клубів поки не надходило.

"Після повернення з Ярославля я пробував закріпитися в "Динамо", але нічого не вийшло. Тому в третій спробі немає ніякого сенсу, - резюмує півзахисник. - До зими у мене буде діяти контракт з "Динамо", тому всі контакти повинні пройти через клуб, якому я належу. Думаю, вже найближчим часом вийде зустрітися з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом і обговорити свою подальшу долю".