21 травня 2003 12:10

Тарас Кабанов - в сборной Украины?


Як стало відомо з джерел у Федерації футболу України, цілком ймовірно, що нападаючий "Карпат", найкращий бомбардир команди цього чемпіонату Тарас Кабанов буде викликаний до табору національної збірної України перед найближчими матчами відбіркового турніру до Євро-2004 проти збірних Вірменії (7 червня у Львові) та Греції (11 червня в Афінах).

Вже наступного тижня ФФУ має надіслати в ФК "Карпати" офіційний виклик, який і повинен стати підтвердженням того, що наш нападник зможе дебютувати у складі української "націоналки". Тож Тарас Кабанов може стати дев'ятим "карпатівцем" після Володимира Микитина, Олександра Євтушка, Дмитра Топчієва, Андрія Гусіна, Володимира Єзерського, Олександра Чижевського, Сергія Мізіна та Олександра Грановського, що приміряв футболку збірної України.

Як бачимо, впевнена і результативна гра нападника "Карпат", який у другому колі 12-го чемпіонату України вже п'ять разів "розписувався" у воротах суперників, не залишилася поза увагою тренерів збірної України. Ще після гри першого кола у Львові між "Карпатами" та "Шахтарем" головний тренер збірної України Леонід Буряк, який був присутній на цьому матчі, зауважив, що пильно стежитиме за цим талановитим гравцем і в перспективі сподівається на нього. Тож, як видно, Леонід Йосипович не розкидався тоді словами. Також відомо, що за грою Тараса Кабанова у другому колі уважно стежили помічники Буряка.

Насамкінець нагадаємо, що Кабанов вже тривалий час виступає за молодіжну збірну України і добре зарекомендував себе у цій команді. Тепер, схоже, настав час засмучувати і суперників головної команди нашої країни.