20 травня 2003 22:05

Евгений КОТЕЛЬНИКОВ: "Гусин сыграет с "Шахтером"


У неділю стане відомий переможець Кубка Укра-їни. Сьогодні ім'я чемпіона "розсекречене" ще не буде, але багато відповідей на головні питання турніру ми отримаємо. Отримав їх і кореспондент "УФ" у розмові з начальником департаменту АТ "ФК "Динамо" (Київ)" Євгеном Котельниковим.

- Євгене Петровичу, проблем зі складом немає?

- Окрім усім відомих (Дмитрулін, наприклад) - ні.

- Можна говорити про психологічну перевагу "Динамо" після результатів останнього туру та підсумку фінального матчу Меморіалу Валерія Лобановського?

- Жодної психологічної переваги. Зійдуться гідні опоненти. Один з них прагнутиме посісти, врешті-решт, першу сходинку у турнірній таблиці, інший - реабілітуватися за останні невдачі.

- Відсутність Гусина - суттєва втрата?

- Чому ви вирішили, що Гусин не вийде на поле?

- На прес-конференції після матчу "Динамо" - Карпати" пролунала інформація, що хавбек дискваліфікований.

- А ви перевіряйте інформацію. Андрій "чистий" з огляду на кількість попереджень. Його поява на полі - виключно прерогатива тренера.

- Незвично пізній час початку матчу, кому з суперників на користь?

- Обидві команди в рівних умовах, обидві грали у Лізі чемпіонів, де матчі починаються о такій порі. Вважаю рішення керівництва клубу правильним: спека мусить з собою рахуватись.

- Донецький "десант" очікуєте?

- І досить значний. Настільки, що задовольнити усі "квиткові" прохання гірників ми не змогли.

- У випадку виграшу "Динамо" або непрограшу "Шахтаря" інтрига вичерпується?

- Чемпіонат повний несподіванок, усе ще може бути. Сьогодні - суперважливий матч, але золоті нагороди після нього не вручатимуть.