24 квітня 2003 14:08

В составе Украины на матч с Данией один новичок


Сьогодні стали відомі прізвища українських футболістів, котрі готуватимуться до товариської зустрічі між національними збірними командами Данії та України. Матч відбудеться 30 квітня, о 20:15 за київським часом, у Копенгагені, на національному стадіоні “Паркен”. Головний тренер національної команди Леонід Буряк розраховує на 21 футболіста, 8 з яких - легіонери.

Заслуговує на увагу поява В’ячеслава Шевчука, колишнього гравця донецького “Шахтаря” та молодіжної збірної України, який зараз виступає у “Шиннику” з Ярославля. Слід відзначити також повернення до лав національної команди захисника дніпропетровського “Дніпра” Володимира Єзерського. Загалом для підготовки до матчу з датськими футболістами запрошено представників 11 клубів з семи країн.

В о р о т а р і: Олександр ШОВКОВСЬКИЙ, Віталій РЕВА (обидва - "Динамо" Київ), Дмитро ШУТКОВ ("Шахтар" Донецьк).

З а х и с н и к и: Сергій ПОПОВ ("Шахтар" Донецьк), Юрій ДМИТРУЛІН, Андрій НЕСМАЧНИЙ, Сергій ФЕДОРОВ (усі - "Динамо" Київ), Олександр РАДЧЕНКО, Володимир ЄЗЕРСЬКИЙ (обидва - "Дніпро" Дніпропетровськ), В’ячеслав ШЕВЧУК (“Шинник” Росія).

П і в з а х и с н и к и: Анатолій ТИМОЩУК ("Шахтар" Донецьк), Андрій ГУСІН ("Динамо" Київ), Сергій КОРМИЛЬЦЕВ ("Торпедо" Росія), Максим КАЛИНИЧЕНКО ("Спартак" Росія), Сергій СЕРЕБРЕННИКОВ (“Брюгге” Бельгія), Андрій ВОРОНІН ("Майнц" Німеччина), Денис ОНИЩЕНКО (“Хапоель” Т.А. Ізраїль).

Н а п а д н и к и: Андрій ВОРОБЕЙ ("Шахтар" Донецьк), Андрій ШЕВЧЕНКО ("Мілан" Італія), Сергій РЕБРОВ (“Фенербахче” Туреччина), Олександр МЕЛАЩЕНКО (“Динамо” Київ).