27 червня 2018 18:27
4

Официально: "Карпаты" выкупили Карраскаля у "Севильи"

Колумбійський нападник Хорхе Карраскаль відтепер став повноцінним гравцем «зелено-білих». Контракт із футболістом підписано на чотири роки.

Нагадаємо, що Карраскаль приєднався до львівського клубу влітку, на початку минулого сезону. Із легкістю пройшовши адаптаційний період у новій країні, колумбієць став улюбленцем карпатівських вболівальників, а його фінти та забиті голи – окрасою українського чемпіонату.

У зелено-білій футболці Хорхе зіграв 22 матчі, в яких забив шість м’ячів, ставши одним із найкращих бомбардирів команди. До слова, вболівальники назвали Карраскаля найкращим футболістом минулого сезону в складі «Карпат».

Хочеться побачити його в Динамо,але для цього йому треба провести сезон не гірше весняного відрізку.А це вже залежить від дій і якості гри партнерів.Якщо Карпати будуть боротись за першу шістку , то шанси будуть.Було б непогано взяти на збори а потім віддати до кінця сезону в оренду в Зорю до Вернидуба.Він вміє працювати з молодими.Хоча в такому випадку шанси в кротовні кращі,більше іспаномовних ну і бабла побільше.Як би обідно не було но така в них політика.Для того щоб вигідно продати треба щоб хочаб два повноцінних сезони грати,а в Динамо ,один сезон не дуже,вже шукають заміну на позицію.Для того, щоб себе проявити одного сезону замало...
Не удивлюсь если это УЖЕ кротовские деньги.
Мы, к сожалению, начнем чухаться только тогда когда уже "будет поздно".
Цікаво, звідки гроші на цей трансфер
Сховати
dj-liam, В какой украинский клуб дальше перейдет - вот оттуда и деньги :)