21 червня 2018 14:33
29

"Мариуполь" сыграет домашний матч Лиги Европы с "Юргорденом" в Одессе

Как сообщает FootballHub, "Мариуполь" сыграет домашний матч квалификации Лиги Европы с "Юргорденом" в Одессе.

Посколько в Мариуполе нельзя играть. Значить Динамо надо вернуть 3 очка за прошлый чемпионат и отобрать у кротов чемпионское звание со всеми вытикающими.
Сховати
vk, Так ржака у тому що сама УЄФА відхилила апеляцію ДК!!!! Топ то, як ти швед який грає в ЧУ то тобі там безпечно, а як ті швед котрий граєш в будь якій іншій першості то НЕ безпечно!!!? Що це як не подвійні стандарти!?
Сховати
Навідь ні безпечно/небезпечно, а ти ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ туди їхати грати ігноруючи будь які застереження, но в іншому випадку поїздка в Марік не розглядається як варіант! І сСцаніна не парить відсутність "свята футболу" для містян... прям.. з розумінням ставиться....
MrGibson, ржака в том, что по сути дело и не рассматривали, а просто сказали, что динамовские юристы не предоставили все необходимые документы и завернули
Сховати
angelus, Ні. Як є прецедент но ти не в повній мірі наповнив позов по ньому документами, то засідання переноситься з вимогою доопрацювати позов, но як приймається рішення без права апеляції, це свідчить про те що вони ознайомились з ситуацією в повній мірі і прийняли зважене рішення.
рахуйте 0-3 шведи вже мають, тепер лишилось на виїзді необісратися, лол.
інсайдерська інформація, сСцанін готує позов в Гаагу на УЄФА і збирається бойкотувати ЛЄ!ДАЄШ СВЯТО ФОТБОЛУ МЕШКАНЦЯМ МАРІУПОЛЯ!!!
Только три буквы? НУ И? И ещё три. НАХ!
Павелко - в автобус к шведам и пусть едет впереди всей колоны в Мариуполь. Твари.
А шо такое? А как же самый безопасный город на земле. Праздник европейского футбола для жителей Мариуполя не нужен? А как же патриотизм, сепаратизм и так далее. Кто там сепар в составе чаек.
сволота
а шож такое? свой стадион небезопасен? ))) Давно ? )))