21 травня 2018 17:27
10

Официально. "Верес" будет переименован в ФК "Львов"

Офіційний сайт "Вереса" опублікував заяву президента клубу Богдана Копитко, який підтвердив останні чутки про те, що команда буде перейменована і буде називатися ФК "Львів". Саме під такою назвою вона продовжить виступи в Прем'єр-лізі.


- Народний клуб "Верес" від моменту свого відродження став яскравим явищем в українському футболі. Всього за три роки ми разом пройшли шлях від нуля у професійному футболі до першої шістки прем`єр-ліги. Це стало можливим завдяки наполегливій праці, відсутності страху перед високими завданнями та тісній співпраці Народного клубу та "Лімо". Ми разом створили казку. Нажаль розвиток "Вереса" значно перегнав розвиток футбольного господарства Рівненщини. Тому "Верес" був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб червоно-чорні почувались у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим та цікавим, та він показав низку проблем. Значна частина уболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди за двісті кілометрів від дому. Тому було прийняте спільне рішення про повернення Народного клубу "Верес" до Рівного. Нинішня команда, яка має право виступу в Українській прем`єр-лізі, буде перейменована у Футбольний клуб "Львів". Зі свого боку хочу зазначити, що ми й надалі будуватимемо дружні стосунки з рівненським клубом і футбольною спільнотою. Переконаний, "Верес" продовжить свою славну історію. І буде яскравим представником українського футболу. Дякую вам за співпрацю, - сказав Копитко.

Теперь этот "клуб" можно называть просто - фк лимо. А вообще, такое только в павелкином футболе может случится.
Спасибо вам, дорогие товарищи лохи, за вашу поддержку, что помогли владельцу "Лимо" заполучить собственную команду во Львове, а вы теперь ему больше нафиг не нужны. Верес теперь продолжит свою славную историю во второй лиге, без стадиона, без денег и без спонсора. Зато болельщикам не нужно больше будет ездить за 200 км, всё ведь для них - народный клуб, как-никак.
Сховати
Alex_Rivne, Верес залишиться народною командою.
Не прошло и ста лет, как сказка Остапа Бендера превратилась в реальность, Нью-Васюки состоялись ! Кстати, кто-то ходы записывает, успевает ?
Сховати
Ваня Иванов, так они за 2 года опять в упл выйдут и снова место продадут. Неплохой бизнес))
Сховати
Дід Панас, Вы имеете ввиду, что через два года рыжий расширит УПЛ до 16-ти команд ? Потому как число "одноклассников" уже зашкаливает ! )))
Сховати
Ваня Иванов, да они и в 12 влезут, если захотят: соперников то особо и нет в пердиве, парочка неплохих игроков и ты легко в тройке
Сховати
Дід Панас, лишний х, ой одноклассник ... не помешает !)))
Ваня Иванов, Красава!
Сховати
Михалыч, вот так люди становятся классиками! )))