21 травня 2018 16:33
22

Комитет арбитров ФФУ: "Цыганков кричит и симулирует получения больших последствий, чем было на самом деле"

Комітет арбітрів Федерації футболу України розібрав суперечливі моменти заключного 32-го туру Прем'єр-ліги.


32-ий тур, 19.05.2018, матч “Динамо” - “Шахтар”

22 хв. Гравець № 44 господарів зупиняє футболіста № 88 гостей, застосувавши руки, і він навіть не намагається зіграти в м’яч. За таке порушення скоєне всередині штрафної площі на користь гостей було правильно призначено 11У. В будь-якому випадку, критерії оцінки ЗОГМ, передбачені IFAB, для цього випадку не змінились, і тому не вистачає відповідної дисциплінарної санкції. Гравець № 44 гостей повинен був бути вилучений (ЧК) через наявність ЗОГМ.

26 хв. ГР гравця № 25 господарів, в якого влучає потужний удар по воротам у виконанні футболіста № 9 гостей, було оцінено правильно як ненавмисну. Його рука знаходиться у правильному положенні - вздовж тіла, і вона не створює жодної перешкоди удару, а також не збільшує об’єм тіла. Гру з боку арбітра було продовжено правильно призначенням кутового удару.

90+3 хв. Гравець № 12 гостей у безрозсудній манері стелиться у підкаті проти футболіста № 15 господарів, який перебільшує наслідки епізоду - кричить та симулює отримання більших наслідків, ніж було насправді. Динаміка та відео показують, що дії були спрямовані на заволодіння м’ячем і тому це не випадок СІГ. Звідси, гравцю № 12 була правильно винесена лише ЖК.


Примітки:

11У − 11-метровий удар
АА − Асистент Арбітра
ВУ − Вільний Удар
ГР − Гра Рукою
ЖК − Жовта Картка
ЗОГМ − Зрив Очевидної Гольової Можливості
ПА - Перспективна Атака
СІП − Серйозне Ігрове Порушення
ЧК − Червона Картка
ШУ − Штрафний Удар

А разве « #25 господарів» не Гонсалес?или тут опечатка?
Леоненко такой дурачок, что слил указание Палкину комитету арбитров цинично развернуть эпизод на провокацию якобы провокацию Цыганкова. Они (и ФФУ, и Палкин, и Леоненко, и комитет арбитров) думаете не понимают, что их скоро будут призывать бить за такое? Ещё как понимают! Они намеренно это провоцируют!
Сховати
How a bin, ++++++ мне кажется идет травка наших болел. Плюс давление на клуб.
А вы представляете был бы это золотой матч? Градус поаышается. Это открытие ящика пандоры. Пускай фк.крот не обижается но бумерангом им вернется. Нам надо усиливаться и забивать чистые мячи. Шок честно
БРАВО!!! "федерация"!!
"який перебільшує наслідки епізоду - кричить та симулює отримання більших наслідків, ніж було насправді" - они там что? вообще охренели? Если сломал ногу, значит игровой момент? Ну давайте будем удалять только в случае переломов. Чтоб не "перебільшувати"... Мудаки