4 листопада 2002 21:01

"Карпаты-2" - "Динамо-2". Отчет о матче


"Карпати-2" - "Динамо-2" 1:1 (0:0)

14.00. Стадіон "Над Бугом". 3500 глядачів. 6 градусів. Оцінка поля - 4.

Судді: Я. Маєревич (Ужгород) - 7,5, О. Борисенко (Ніжин) - 7, А. Свистун (Чернігів) - 8.
Делегат ФФУ: Є. Школа (Луцьк).

Львів: Тлумак - к, Донець, Гурка, Іщенко, Симич, Веприк, Бляхарський, Хроль (Глушко, 76), Сергєєв (Хоменко, 82), Кикоть, Кирилов.
Запасні: Цежняк, Дунін. Тренер: Юрій Дубровний.

Київ: Худжамов, Пеєв (Несин, 72), Прошин-к, Радченко, Гончаренко, Скоба, Петкович, Алієв, Кардаш (Оберемко, 36), Воробей (Ярмаш, 58), Милевський.
Запасні: Прохоров, Адлейба, Брушко. Тренер: Володимир Онищенко.

Голи: Веприк (55, з пенальті), Скоба (64, з пенальті).

Попередження: Прошин (35), Донець (39), Кикоть (60), Милевський (80).
Чесна гра: 7,8 - 7,7.

У дебюті матчу втратив нагоду відзначитись Кирилов, пробивши зльоту над поперечиною. У свою чергу, Милевський (двічі) та Алієв з кількох метрів примудрились не влучити у ворота. Карпатівці знову перехопили ініціативу і вже активний Кирилов знову з кількох метрів пробив впритул з рамкою воріт гостей. Небезпечними були і стандарти у виконанні Скоби та Веприка.

З перших хвилин другого тайму карпатівські атаки збільшували напругу у штрафному майданчику динамівців, і врешті Петкович зробив підніжку Бляхарському - пенальті. Веприк не залишив шансів Худжамову, провівши свій перший гол у лізі. Проте вже через десять хвилин найкращий бомбардир "Динамо-2" Милевський у боротьбі з Іщенком впав на куті воротарського майданчика. Маєревич знову вказує на позначку. Цього разу Скоба розвів м'яч та воротаря у різні кути. Гра і далі проходила в обопільних атаках. Впродовж однієї хвилини Худжамов врятував свої ворота після ударів Кирилова та Сергєєва. У свою чергу, Тлумак кулаками вибив м'яч на кутовий після удару зі штрафного Алієва. А за кілька секунд до завершення матчу динамівці могли поповнити свій багаж ще двома очками, але Милевський після пасу Петковича з кількох метрів пробив головою впритул з дальньою стійкою. Що ж, як і рік тому, у Кам'янці-Бузькій матч завершився бойовою нічиєю і з таким же рахунком, принісши задоволення численній аудиторії глядачів.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ.