15 жовтня 2002 09:54

Андрей ГУСИН: "На поле были сильнейшие"


— Гра мала б сподобатися глядачам. Усі хлопці провели її непогано, насамперед, з точки зору самовіддачі. Епізодами спостерігався “відкритий” футбол. Але ми створили більше небезпечних моментів і, гадаю, справедливо перемогли.

— Чому це не вдавалося раніше?

— Не можна порівнювати товариські матчі з офіційними. Адже тут вирішується доля путівки на Євро-2004. Не треба забувати, що у всіх — складні чемпіонати. Доводиться грати через три дні. Тому на товариські поєдинки, можливо, не кожному вдавалося налаштуватися найкращим чином. Інша справа — відбіркові матчі. Та ще й коли тебе підтримують десятки тисяч уболівальників.

— Ви їм подарували неперевершений другий тайм.

— Після гола Воробея і нам, і вболівальникам, гадаю, стало спокійніше. Забивши, ми свідомо віддали супернику ініціативу. І на контратаках могли відзначитися не раз. Але “чисті” виходи віч-на-віч не реалізовували. Були напівмоменти в греків. Але добре те, що добре закінчується.

— Чи звикли вже, що кожен наступний поєдинок проводите з новими партнерами? Усе-таки зіграність — суттєвий фактор.

— Згоден. Але, вважаю, ніхто з вас не піддасть сумніву кваліфікацію футболістів, які вийшли у стартовому складі й на заміну. На полі були найкращі. Усі “ввійшли” в гру. Ми більше прагнули перемоги. Усе це й дало змогу схилити шальки терезів на свою користь.