31 січня 2018 18:40

Игорь ЦЫГАНЫК: "После слов Савелия не спал три ночи, но именно тогда состоялся мой комментаторский дебют"

Ведущий программы "Профутбол" Игорь Цыганык в своем Instagram рассказал о своей работе с известным украинским комментатором Сергеем Савелием.


"15 років тому Сергій Степанович Савелій зайшов до кімнати, де сиділи молоді кореспонденти спортивної редакції Першого Національого, і гукнув мене: «Ігоре, ти ж зі Львова? Поїдеш зі мною коментувати Карпати-Шахтар!». Я три ночі потім не спав, але якраз тоді відбувся мій коментаторський дебют!!! Після цього було тисячі інших трансляцій з різних країн та стадіонів!!! Але свій перший коментар, Сергію Степановичу, я буду пам‘ятати все життя!!!".


15 років тому Сергій Степанович Савелій зайшов до кімнати, де сиділи молоді кореспонденти спортивної редакції Першого Національого, і гукнув мене: «Ігоре, ти ж зі Львова? Поїдеш зі мною коментувати Карпати-Шахтар!» Я три ночі потім не спав, але якраз тоді відбувся мій коментаторський дебют!!! Після цього було тисячі інших трансляцій з різних країн та стадіонів!!! Але свій перший коментар, Сергію Степановичу, я буду пам‘ятати все життя!!! #найкращічаси #дебют #коментатор #15років #вчитель
Публикация от Ihor (@cyganyk)