8 липня 2002 18:23

Украинские легионеры готовятся к новому сезону


Віталій Комарницький (півзахисник, "Іроні", Ізраїль): Як відомо чемпіонат Ізраїлю стартує наприкінці серпня, тож усі команди зараз посилено готуються до старту внутрішньої першості. За словами Віталія "Іроні" 23 липня вирушає на тренувальний збір до Німеччини, де проведе чотири контрольні матчі. Також заплановано чотири контрольних матчі, що відбудуться в Ізраїлі. Щодо контракту, то українець планує продовжити його ще на рік, залишилося лише владнати деякі формальності.

Руслан Валєєв (півзахисник, "Дутінхем", Голландія): Руслан разом з командою у період відпустки побував в Іспанії, потім відпочив у Одесі та відвідав Італію. Але час відпочинку пройшов, і він вже сьогодні приступив до тренувань. "Дутінхем" планує 12 липня вирушити на тренувальний збір, який пройде на базі збірної Голландії. 1 серпня запланована перша контрольна гра з англійською "Астон Віллою".

Денис Онищенко (півзахисник, "Хапоель" Т-А, Ізраїль): "Минулого тижня ми проводили тренування одного разу на день, цього тижня вже двічі. – говорить Денис, - Відпочиваю лише в суботу. 23 липня плануємо вирушити до Голландії на тренувальний збір, де проведемо шість контрольних матчів. Враховуючи нестабільну ситуацію в країні легіонери неохоче їдуть до Ізраїлю. Щодо мене, то я до кінця наступного сезону гравець "Хапоеля".

Костянтин Визенок (півзахисник, "Іроні", Ізраїль): У Костянтина завершився контракт з ізраїльським клубом. Його подальшим працевлаштуванням займається агент. Як повідомив українець, є кілька цікавих пропозицій.

Євген Луценко (півзахисник, "Лозанна", Швейцарія): "Я разом з командою проводжу тренування та готуюсь до нового сезону. – сказав Євген. – Хоча в останній час у "Лозанні" виникли деякі фінансові проблеми, тому поки щодо проведення зборів нічого сказати не можу."

Олег Ящук (півзахисник, "Андерлехт", Бельгія): Олег проходить курс реабілітації після травми. "Після операції я займаюсь за спеціальною програмою реабілітації, завтра відвідаю лікаря який проводив операцію. – говорить Олег. - Він і вирішить, приступати мені до нової програми реабілітації чи продовжити займатися за старою. Якщо все буде гаразд, то за місяць приєднаюся до "Андерлехту".