5 липня 2002 00:12

Саленко и Михайленко в "Арсенале"


Продовжують інтенсивно готуватися до чергового чемпіонату України підопічні В‘ячеслава Грозного. У вівторок гравці київського клубу провели два тренування на стадіоні ЦСКА.

Серед тридцяти гравців, які готуються до сезону, варто відзначити появу декількох дуже відомих виконавців. Насамперед це стосується найкращого бомбардира чемпіонату світу-94 Олега Саленка. Також з’явились у стані “Арсеналу” Тарас Луценко, колишній дніпропетровець Валентин Полтавець, кияни Дмитро Михайленко та Ігор Костюк, а також двоє гравців атакуючого плану з Африки, котрі в минулому чемпіонаті виступали за полтавську “Ворсклу”, - Патрик Ібанда та Емануель Окодува. Взагалі, дуже активну трансферну політику (за українськими мірками) проводить київський клуб. Хоча це і не дивно, адже, судячи з останньої інформації, нове керівництво взялося серйозно за свою справу і, будемо сподіватися, що надовго.

Єдине, що трохи вселяє невелику тривогу, це дефіцит часу. До старту нової першості залишилося кілька днів, тож “Арсенал” буде грати, як кажуть, з чистого листа. Але все-таки маємо надію, що ця проблема не перешкодить тренерам і гравцям київського клубу виступити на гідному рівні.