24 жовтня 2017 16:33
2

Восемь молодых игроков тренировались с "Динамо" перед матчем с "Александрией"

Останнім часом «Динамо» проводить матчі двічі на тиждень, через два дні на третій.


Не дивно, що такому напруженому графіку на перший план виходить повноцінне відновлення футболістів. Так, у понеділок, після поєдинку із донецьким «Шахтарем», динамівці, які брали участь у матчі, пройшли необхідні процедури, спрямовані на поновлення сил та покращення фізичного стану, та одразу розпочали підготовку до виїзного кубкового матчу з «Олександрією», який відбудеться вже завтра.

У вівторок динамівці провели планове тренування. У ньому не змогли взяти участь Микита Корзун та Жуніор Мораес, які отримали пошкодження у недільному поєдинку та на разі займаються за індивідуальною програмою. Натомість, у занятті взяла участь велика група футболістів молодіжної команди «Динамо», зокрема: Володимир Маханьков, Віталій Миколенко, Микита Кравченко, Максим Казаков, Євген Смирний, Богдан Лєднєв, Микола Шапаренко, Ахмед Алібеков. Після тренування буде оголошено, хто саме з них поїде до Олександрії.


Зазначимо, що до місця проведення зустрічі динамівці вирушать у вівторок ввечері із аеропорту «Київ» (Жуляни). Менше, ніж через годину літак має приземлитися у Кропивницькому, а звідти клубний автобус відвезе команду та тренерів безпосередньо до місця проведення зустрічі. Одразу після завершення матчу команда вирушить до Кривого рогу, звідки літаком візьме курс на Київ.


У день матчу в планах команди сніданок, установка на гру, обід, відпочинок та виїзд на стадіон. Нагадаємо, що поєдинок 1/8 фіналу кубку України «Олександрія» - «Динамо» пройде в Олександрії на полі КСК «Ніка» та розпочнеться о 19.30.

С большой вероятностью можно предполагать что к началу следующего чемпионата распродадут очень многих игроков из первой команды,время строить новый молодой коллектив !!!
Сховати
Flint UA, Ребров уже создал для этого всё. Выстроил вертикаль в академии с помощью испанцев, начал активно заигрывать многих молодых футболистов.