10 березня 2017 14:09
28

Шевченко вызвал на матч с Хорватией Зозулю, Селезнева, Малиновского и еще 6 легионеров

Как сообщает официальный твиттер ФФУ, на матч отбора к ЧМ-2018 с Хорватией тренер сборной Украины Андрей Шевченко вызвал 9 легионеров.


Вратари: Бойко

Защитники: Федецкий


Полузащитники: Зинченко, Коноплянка, Шахов, Малиновский

Нападающие: Кравец, Селезнев, Зозуля

не думал, что Шевченко до такой степени туп.....
не думал, что Шевченко до такой степени туп.....
А играть надеюсь будет Беседин, Кравец (Яремчук). Все остальные просто не способны представлять сборную - абы вызвать. Если Шева повторит позор Фоменка взяв Селезня вместо Кравца (Беседина) то значит он такой тренер как и все остальные, а конкретней физрук который боится всего и вся и на всякий случай выпускает тех кто раньше играл...
Селезня - геть! За їдою!
19 комментариев - думал, здесь действительно что-то сенсационное.
А на выходе - вызвал всех кто хоть немного способен играть на уровне сборной ;-)
PS. Если Селезнев в такой же форме как с Галатасараем, он будет со старта с Хорватией. Выбора у Шевченко по сути нет.
Любитель покушать и Зозуля (при всём уважении к нему) не должны быть в сборной. Не буду говорить об остальных, но из этого списка Малиновский +Шахов единственные кто имеет практику и заслужили вызова.
а где Костевич ?
Беседин
Коноплянка. Малиновский(Коваленко) Ярмоленко
Степаненко Гармаш
Федецкий Ракицкий Ордец Бутко
Пятов
Бойко без практики збірній не підмога. Зозуля теж без практики, але тут я Шевченка розумію: викликаний з морально-етичних міркувань, для підтримки сили духу. В цілому ж видно, що перед хорватами Шевченко хоче спиратися на перевірених гравців, дебютантів в основі не буде, крім, можливо, Бесєдіна.
Сховати
Africanda-S, Не розумію морально-етичних міркувань коли йдеться про результат
Сховати
Виталя, упевнений, що Зозуля не зіграє, а виклик у збірну - це символічний жест: тебе не забули і тебе підтримуємо, ти залишаєшься з нами, незважаючи на теперішні обставини.
Сховати
Africanda-S, согласен. Мы тебя поддерживаем, брат. Беседин? Извини, нету места, мы Зозульку тут поддерживаем, ну понимаешь...
Сховати
Феномен Фаната, так Шевченко викликає на збір 24-26 гравців. Місця, як кажуть, вистачить всім. А зіграють максимум 14. Зозулі і Бойка серед них не буде.
Сховати
Africanda-S, викликати Шевченко може й 50 гравців - як такового ліміта не існує, але є бюджет ФФУ - кожен гравець це квиток на літак, готель, й т.д.
При всьому патріотизмі підставою для виклику у збірну є ігрова практика, а як наслідок кваліфікація і рівень готовності. Виходить, якщо сидиш за кордоном, то кращий від того хто грає в Україні.
Сховати
повністю згоден...Бойко взагалі забув що таке грати в матчах...Зозуля теж...Зінченко має по 5 хвилин за матч...Краець не проходить до складу бо ще не відновився від травми...Коноплянка взагалі вилетів з заявки....Хочеться похвалити Шахова і Малиновського...Але щось мені підказує що будуть грати баночники своїх клубів