20 грудня 2016 18:03
4

"Динамо" подтвердило досрочный разрыв контракта с Селиным

Захисник Євген Селін уклав контракт із «Динамо» у січні 2013 року, перейшовши до київського клубу з полтавської «Ворскли».


З того часу він провів за першу команду «Динамо» 18 матчів у чемпіонаті України, один у Кубку України та один у Лізі Європи. Багато часу Євген провів у арендах, виступаючи у позаминулому сезоні за харківський «Металіст», а у минулому - за грецький «Платаніас», де добре себе проявив. У сезоні 2016/2017 Селін залишався у стані першої команди, проте не провів жодного матчу за основу «біло-синіх».


По завершенні першої половини поточного сезону футбольний клуб «Динамо» та Євген Селін досягли згоди про дострокове розірвання контракту. А сьогодні грецький клуб «Астерас» оголосив про підписання контракту з Євгеном.


Дякуємо Євгенові за час, проведений у нашому клубі, та бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі!

Чет не могут проявить себя в "ДИНАМО" игроки перешедшие из Полтавской "Ворсклы", ни Безус, ни Селин, ни Громов....
Сховати
Dynamo_kh_, Ни Мелащенко, ни Кравченко....
Сховати
Google, Мелащенко до и после удаления аппендицита -- это таки два разных Мелащенко. Вообще этот отросток (аппендикс) -- загадка природы и анатомии.
Сховати
devalko, згоден, до апендоектомії Мелащенко в Динамо нормально грав на фоні інших гравців, чимало забивав, а ось після операції та відновлення - його наче підмінили. Можна сказати - жертва обставин.