7 листопада 2016 12:00

Андрей ЯРМОЛЕНКО: "Нужно работать, набирать форму и я это буду делать"

Один з лідерів «біло-синіх» Андрій Ярмоленко після певної паузі, пов'язаної з травмою повернувся на поле у поєдинку 14-го туру УПЛ проти «Дніпра» (2:1), а після матчу дав наступний коментар:


- Сказати, що я так сильно посилили гру, я не буду так братися. Радий, що допоміг команді перемогти. Важко було грати проти команди, яка обороняється всім складом, коли гравці стоять всі біля своєї штрафної. Тому потрібно щось вигадувати і зіграти якось нестандартно і тоді з'являються моменти. Як на мене, гол Сидорчука – ось це і є нестандартне рішення. Ніхто не очікував, що він так проб'є. Сергій молодець! Це повністю його заслуга.

Загалом я не кажу, що в кожному моменті потрібно грати нестандартно, так як тоді просто буде хаос на полі, а от у лінії атаки потрібні саме нестандартні дії.

Звичайно, я пропустив два тижні і стан не той, немає якоїсь легкості. Потрібно працювати, набирати форму і я це буду робити. Для цього є час до наступної гри збірної. Сподіваюся,що наберу потрібні кондиції, щоб допомогти збірній.